"Заедно ще спасим Левски!", убеден е Наско Сираков, който говори на пресконференция на "Герена".

"Гарантирам ви пълна прозрачност". Това казва мажоритарният собственик на Левски в специалния клип, който "сините" представиха. Той е свързан с новата дарителска кампания на клуба. Чрез видеото, което е продуцирано от Цветелин Димитров и Йордан Георгиев, ПФК Левски призовава "синята" общественост да помогне на клуба в борбата за оцеляване. В кадрите участват редица популярни личности - Богдана Карадочева, Христо Мутафчиев, Кирил Ефремов, Влади Варгала, Мария Гроздева, Александър Кадиев, Маргарита Хранова, Йордан Йовчев и други.

Сираков: Левски няма да има тирета и запетайки 

"Унизителното състояние, до което е докаран любимият ни отбор през последните 10 години управление, изисква пълна мобилизация и отдаденост, за да успеем да го вдигнем от дъното и да го възкресим! Сигурен съм, че всички заедно да докажем, че любовта ни може да направи чудото и да изправи на крака този велик клуб. С общи усиля това ще се случи", подчерта Сираков.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

"Да спасим една истинска институция в спорта. Нека дадем един живителен тласък и нужната глътка въздух на Левски, за да се изправи на крака и нека докажем, че българите, които са далеч от родината, имат силата да спасяват и да участват успешно в различни благородни каузи в любимата си България! Трябва ни само една живителна глътка въздух, за да се изправим на крака и да полетим и дълбоко вярвам, че с общи усилия ще успеем това да се случи", каза легендата.

"Ножът при нас е опрял до кокала. Странното е, че спонсори и рекламодатели, които сами ни търсиха, сега се оказват със сериозни проблеми в бюджета за реклама и се отдръпват. Сигурен съм, че с този клип ще дадем началото на един оздравителен процес, от който се нуждае Левски. Призовавам феновете да се активизират и в закупуването на абонаментните карти", добави Сираков.