В Левски няма футболист, който да е бил спуснат с парашут. Това каза босът на "сините" Наско Сираков.

"Няма как да бъде взет футболист без решението на треньора. Всеки един дошъл играч е с изричното искане на Славиша Стоянович. Ще говоря с него и ще решим дали ще продаваме други играчи и дали да привличаме още попълнения", каза легендата, който беше гост в авторското предаване на Palms Bet - "Игра в центъра".

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Сираков обясни и дали "сините" се интересуват от юношата си Преслав Боруков, който се е в Етър.

"Каних го лятото да дойде да тренира с нас, но каза, че чака за чужбина. Повече Боруков не е стоял на дневен ред", обясни Сираков.

Наско Сираков иска спешно пари от Бойко Борисов  

"Клубът продължава да страда и да сключва споразумения с бившите футболисти с дълги договори. Докато Левски не си стъпи на краката, ще се подписват краткосрочни договори. Това се обяснява на всички, които идват. Братя Цоневи все едно са подписали нов договор. Те са фантастични деца, които искам да останат в клуба", каза той.

"Който иска да си тръгне от Левски - прав му път. Всеки си е избрал своя път. Школата функционира много добре, това е единственото място, на което не съм си позволил да намаля бюджета. Това е мястото, което ще ни се отплати за грижите и търпението. Школата на Левски се възражда. Всичките ни юношески отбори са на първо място в класирането и са в елиминациите за Купата. Има деца, които тепърва ще влизат в първия отбор. Това е целта на школата. През пролетния полусезон ще покажем тези деца в някои мачове. Това е пътят на клуб като Левски - да създава собствени кадри", подчерта Наско Сираков. 

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021