Собственикът на Левски Наско Сираков ще развърти метлата в клуба след последния двубой за сезона, който е в петък от 18:00 часа срещу ЦСКА. 

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Един от първите, които ще си стегнат багаж, е Орлин Старокин. Опитният играч бе първото ново попълнение на "сините", след като Сираков получи акциите, но така и не оправда доверието. Чашата на търпението към Старокин преля в мача с Царско село, когато той си изкара два жълти картона в рамките на няколко секунди заради реплики към главния съдия Николай Йорданов.

Старокин няма да бъде на разположение за вечното дерби и вероятно вече е изиграл последната си среща за отбора от "Георги Аспарухов". 

Днес около 10:30 Сираков и Старокин ще имат среща, на която ще бъде обсъдена ситуацията, разбра БЛИЦ.

Очаква се поне 5-6 футболисти да си тръгнат от Левски зимата. Сираков умува как да се раздели със Симеон Славчев, а черен печат е  сложен на Илия Димитров. Станислав Иванов вече бе продаден на Чикаго Файър, а се очаква това да се случи и с Найджъл Робърта. Купувач се търси и на Паулиньо. Неясно е бъдещето на Стивън Петков, който е под наем, както и на Николай Михайлов, който може да подпише с всеки клуб от 1 януари.
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството