ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР ТУК! 

"Българският футбол е в критично състояние. Необходими са радикални мерки за оздравяване и развитие", гласи декларация на предвождания от Наско Сираков Левски.

Г-н Сираков, не БФС, а Левски е в критично състояние. И финансово, и футболно!

Години наред "лошата" футболна централа лицензираше "синия" клуб и си затваряше очите пред явни пропуски и парични проблеми.

Неблагодарността обаче е характерна черта за множество българи, включително и за Сираков.

Същият Сираков, който се върза като хлапе на номерата на ментето Диксън, което цъфна на "Герена" с Ферари под наем, сега хленчи срещу съдийството и БФС.

Та нима съдиите, които Сираков и компания наричат "нищожества", не спестяваха червени картони за отбора им и бяха в основата на част от победите им!?

Срамно е точно Сираков да се оплаква от благосклонните към "синия" клуб рефери и по този начин да въвлича "вековния" тим в позорни сценарии.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Вместо да благодари от сърце на приятеля си Борислав Михайлов за безбройните жестове към Левски, някогашният му приятел Сираков забива ятаган в гърба му.

Михайлов е преминал през стотици битки и е доказал, че може да ги печели. Но е недостойно един от най-толерираните български отбори да мрънка срещу организацията, която го закриля от десетилетия.

Време е Сираков да надникне в проблемите на Левски, да анализира защо основни футболисти се представят под нивото си, а големи фирми не искат да рекламират в един от най-големите родни клубове. Вината за това едва ли е в БФС.

Позорно е Сираков да замита огромните финансови проблеми на Левски и да ги приписва на Михайлов, както и да си отмъщава на неговия син Николай.

Така че е добре Сираков да се опомни навреме, преди да е станал за резил, който ще отнесе не само той но и тима, на който се води президент!
Пламен СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК