Легендата на Левски Наско Сираков се изказа критично за играта на "сините" и засипа с похвали новия сектор "А", който бе открит преди мача с Лудогорец (0:0). Бившият голмайстор смята, че футболът, който показва тима на Стойчо Стоев не отговаря на качеството на централната трибуна. Сираков изрази съмнения, че с показаното футболистите ще успеят да накарат феновете на напълнят стадиона.

"Беше ми изключително приятно тук. Преди три години, когато се взриви сектор "А", много малко хора, включително и аз, вярваха, че ще бъде построен в такъв вид. Наистина, едно изцяло европейско съоръжение, за което трябва да поздравим най-вече Иво Тонев, защото той се занимава с него", започна Сираков.

"Дано феновете осъзнаят какво притежават вече. Най-малкото очаквам вече тук да се получават такива картини, като чупене на седалки. Това бижу трябва да се пази. Пожелавам на всички левскари най-накрая да дочакат по-добри дни", допълни легендата пред клубната телевизия.

"В България няма шанс нещо да се доближи до тази трибуна. Само че за футбола, това е само едно от условията. Важно е да има и отбор, който да отговаря на тази трибуна. Пожелавам си да видя как на този стадион бием отбори като Лудогорец с 3:0."

"Дай Боже да се запази тенденцията стадионът да е пълен. Но с тази игра, която показа Левски, съмнявам се, че на следващия мач пак ще има толкова много хора", критично се изказа Сираков.

"Хората ходят да гледат там, където се играе сериозен футбол. Това е причината да е празен "Герена". Трябва да разграничим трибуната и начина на игра на отбора. Когато отборът отговори на качеството на трибуната, тогава стадионът ще се пръска по шевовете."

"Идеално беше, че секторът се открива с мач срещу Лудогорец, а аз очаквах да го спечелим, най-вече за самочувствие, за морал на футболистите", сподели още Сираков след мача с Лудогорец.