ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Ще подпише ли Андриан Краев нов договор с Левски? Този въпрос продължава да вълнува "сините" запалянковци, които се надяват на положителна развръзка час по-скоро. БЛИЦ разбра от сигурни източници, че Наско Сираков е поставил интересен ултиматум на 24-годишния халф.  

Намиращият се в отлична форма Краев трябва сам да определи датата, на която да каже финалната си дума. Както е известно, настоящият му контракт е до края на сезона. Това означава, че от 1 януари Краев може да води преговори с всеки желаещ го като свободен агент от лятото.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Ръководството на Левски отдавна сложи на масата предложението си към национала, който за момента не склонява и не казва "да". Краев е в правото си да преговоря за по-добри финансови условия, като се има предвид, че е капитан и се откроява със сърцата игра за любимия си отбор. 

"Нормално е да претендира за по-висока заплата и да има различни клаузи в новия си договор. Момчето мисли за бъдещето си, футболистите не играят до 50 години", коментираха от "Герена".

Днес Краев и съотборниците му се изправят срещу Славия в столичното дерби от 11-ия кръг на Еfbet Лига. Срещата е от 18:00 часа на стадион „Александър Шаламанов“.

Преди дни и Валери Божинов коментира в детайли темата с Краев в подкаста БЛИЦ Live, изразявайки мнение, че той ще парафира нов контракт. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!