Националът Симеон Славчев подписа договор за три години с Левски, след което даде пресконференция на "Герена". Халфът обясни защо избра да продължи кариерата си при "сините". 

"Чувствам се доста развълнуван. Желанието ми беше да съм тук. От малък съм левскар, закърмен съм с тази идея, израснал съм в сектор "Б" и в момента вълнението е огромно", бяха първите думи на Славчев при представянето му в Левски.

"Не мисля, че това е крачка назад. Защо да е крачка назад?! В Левски се работи много професионално, на високо ниво. Познавам добре треньора и хората, които са тук. Намирам се на точното място", коментира националът. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Левскар съм и винаги една от мечтите ми е била да съм на "Герена". С течение на събитията и обстоятелствата се отвори възможност за Левски и съм радостен. Искам да почувствам какво е да играеш на "Герена". Досега съм бил тук само като привърженик", каза Славчев.

"В Карабах в последно време не получавах шанс за изява, но не съм спирал да тренирам. За началото на зимната подготовка ще съм във форма. Не е времето сега да казвам какви са личните ми амбиции. Ако някой си мисли, че българското първенство е много слабо и лесно се играе, попитайте чужденците, които идват тук, колко от тях са успели. Първенството не е лесно", добави бившият играч на Литекс, Спортинг (Лисабон) и Лехия (Гданск).

Припомняме, че на 18 ноември БЛИЦ първи разкри, че Левски иска да привлекче Славчев, който преди дни се раздели с Карабах. 

Eксклузивно в БЛИЦ: Потвърди се голямата бомба! Левски уреди първо класно попълнение

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020