Левски пребори ЦСКА за подписа на Симеон Славчев, научи БЛИЦ от сигурни източници. Както ние първи разкрихме, националът каза "да" на "сините" и по-късно днес ще бъде официално представен от клуба от "Герена".

Пред Славчев е имало вариант да заиграе в ЦСКА. Източниците ни съобщиха, че от "Армията" го потърсили, след като разбрали, че вече е свободен агент.

Преди дни Славчев се раздели с шампиона на Азербайджан Карабах, разтрогвайки договора си, който беше за още година и половина. Сред кандидатите за подписа му бяха и клубове от чужбина, но той избра Левски.

Още на 18 ноември БЛИЦ първи разкри, че "сините" силно го желаят и се очаква да го привлекат в редиците си.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Халфът дори не позволил на "червените" да му отправят конкретна оферта и отрязал мераците им, обявявайки им, че Левски е с приоритет пред него. "Сините" го спечелиха с демонстрирания огромен професионализъм и работа в дългосрочен план. И най-важното - Славчев много уважава Петър Хубчев, при когото беше твърд титуляр в националния отбор.

Треньорът на Левски също е убеден, че халфа ще помогне на тима за постигането на високите цели. Припомняме, че "сините" зимуват на второто място, изоставайки с 5 точки от Лудогорец.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020