Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след победата с 1:0 над Хамрун Спартанс в първия мач от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите. Мъри подчерта, че битката не е решена и ще трябва играчите му да си заслужат успеха в София.

"Имахме 4-5 ситуации да вкараме гол, но не успяхме. Това е наш стар проблем. Допуснахме и една атака на противника. Успяхме да спечелим само първото полувреме на мача. Предстои ни труден реванш, който трябва да изиграем още по-добре. Този гол е победа и беше важно да вкараме гол. Успяхме да го направим в последната секунда. Трябва да мислим за възстановяването си, защото идва мач за първенство, а после и реванш с Хамрун", започна Стоилов.

"Трябва да изиграем втория мач още по-добре. Левски ще играе футбол. Левски трябва да мине в другия етап на турнир", добави още той.

"Няма да бъдем много свежи, но отложихме два мача, имаме хора, които могат да вземат участие, няма да се оплакваме. Левски ще има 13-14 играчи, които ще трябва да изкарат цялата година. Ще бъде трудно, но ще разчитаме на младите играчи. Те също са готови. Надявам се да успеем да извлечем максимума от всички мачове", завърши треньорът на "сините".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК