Нападателят на Левски Станислав Иванов коментира победата с 2:0 над Ружомберок с в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа. 

"Заслужена победа, добре успяхме да изпълним тактическия план и да изковем победата. Всички сме доволни от представянето и резултата", каза Иванов. 

"По-трудно е без фенове. Нашите фенове са уникални и все едно играем с човек повече, когато те са на стадиона. Радвам се, че зарадвахме дечицата, те много ни се радваха на края на мача", доволен е Стаси.

"Нямаме предпочитания за съперник (б.р. - във втория квалификационен кръг Левски ще спори с АЕК (Ларнака, Кипър). Мислим първо за мача в неделя (б.р. - гостуването на Етър), след което ще започнем да се подготвяме за четвъртък. Все повече се сработваме, най-важно е да изпълняваме каквото треньора ни казва и вярвам, че нещата ще се получават", продължи Иванов.

"Разлика между efbet Лига и Лига Европа е огромна. Играе се много по-твърдо спрямо двубоите в България и днес това също се видя", добави Станислав Иванов. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери