Днес футболна България потъна в тъга от загубата на легендата на Левски Сашо Костов. Един от тези, които доста години играха с него и бяха близки до ден-днешен е Стефан Аладжов. Макар и покрусен от загубата, той се съгласи да поговорим за Костов.

"Голяма загуба! Бог да прости Сашо! Ангел Станков ми се обади и каза, че на Костов му предстояла операция. Обаче сърцето му не е издържало. Обади ми се брат ми. Той видял във Фейсбук. Бяхме приятели, играхме заедно", започна Аладжов. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Редовно се чувахме и виждахме. Обаче последните може би около 20 дни се чудех защо не ми се обажда. В същото време дъщеря ми се омъжи в Канада и над месец бях ангажиран и не можех да ходя никъде. Чудех се защо Сашо не ми се обажда. Явно не е бил добре със здравето. Не знам каква операция му е предстояла", продължи легендарният футболист на Левски.

"Умееше в компания да забавлява всички. Много приятен човек беше. Винаги беше насреща да помогне. Винаги развеселяваше компанията. Доколкото помня през 73-а година се отказа от футбола и предаде фланелката на сина си Валентин. Жалко, че си отиде. Бог да го прости!", завърши Аладжов. 
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019