Треньорът на Левски Стойчо Стоев изрази увереност, че след успеха с 1:0 над Берое тимът му е сигурен за второто място в крайното класиране. "Залогът беше голям и за двата отбора и затова беше нервен мач. При една победа се откъсвахме с комфортен аванс, докато при друг развой, Берое ни настигаше. Именно затова се получи нервен мач", коментира Стоев пред Диема Спорт.

"Липсата на публика също оказа своето влияние. Надявам се за в бъдеще да няма такива мачове без публика. Дали ще спадне напрежението, времето ще покаже. Не мога да ви кажа. Важно е футболистите да имат малко повече спокойствие, за да могат да реализират това, което притежават като умения. Надявам се занапред да не излизаме с такова напрежение в главата, което се отразява и на краката. Те имат нужните качества. Когато един футболист е спокоен може да се изрази в добра светлина за себе си и отбора", каза спецът, който не пожела да коментира положението при дузпата, с която Левски спечели двубоя.

"Трудно ми е да кажа как съм видял ситуацията. Каквото и да кажа, няма да прозвучи коректно. Не съм аз човекът, който да дава оценки, тъй като съм треньор на единия от отборите. Никога не съм коментирал съдиите, така ще направя и днес. Вие коментирайте положението", сподели треньорът на "сините".

"С Георги Иванов сме постоянно заедно. Нормално е, влязохме в съблекалнята, поздравихме момчетата. Берое е труден отбор в българското първенство. Хубаво е, че реализирахме едно от положенията. Имахме и други добри възможности", каза Стоев.

Наставникът на "сините" засегна и темата за своето бъдеще - "Има ли смисъл да се доказвам? От вчера ли съм треньор? Не съм на 30 години. Самият брой мачове, които имам в "А" група, показват, че може би имам нужния опит. Дайте да говорим за това, което се случи днес. За моя контракт ще отговоря по-натам. Ние никога не се подлагали на съмнение второто място. Говоря за мен и треньорския щаб. Медиите подложиха второто ни място под съмнение."

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!