Станимир Стоилов говори след победата с 2:0 над Ботев във Враца в двубой от Ефбет лига, негова 150-а в родния футбол.

"Сините" постигнаха четвърта поредна победа в шампионата, преди двубоя за Суперкупата срещу Лудогорец, а наставникът въобще не бе доволен от Сонко Сундберг, който си изкара глупав червен картон в края на двубоя. Хасковският специалист заяви също, че определено има интерес към футболисти на тима, но за момента предложенията са далеч от желаното.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Според мен ключовото бе, че отбелязахме гол. Трябваше вторият гол да го отбележим по-рано, за да си направим мача по-спокоен. Имахме проблеми в завършващия удар. Но това са наши стари проблеми. Най-вече ги превъзхождахме в ръст, но ние доста отбори превъзхождаме в ръст, пък не можем да отбележим. Не може до 80-та минута да оставиш мача в течението“, започна треньорът.

„Ноа е основен стълб, може би най-стабилният ни защитник. Ще се отрази на отбора. За 5 минути едва ли мога да мисля за стратегията срещу Лудогорец. Ще мислим допълнително“.

„150 мача не знам колко звучат, всяка победа е ценна. Не е важно аз колко победи имам, а Левски да печели“.

„Има предложения за наши играчи, Ноа е доста разконцентриран. Може би и заради това, неслучайно, получи картон. Продаваме, само когато цената ни устройва. Опитах се да говоря с Ноа и преди мача, но не съм се справил. Такива писания само разконцентрират. Можем да продадем всеки иначе и да играем с юношите. В четвъртък искам да видя играещ футбол Левски“.

„Ивелин е готов за 20-30 минути. Неговото име не трябва да ни принуждава а правим глупости и да го рискуваме“, завърши Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа