ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Tреньорът на Левски Станимир Стоилов коментира нулевото равенство с Черно море във Варна. "Сините" вече в пет поредни шампионатни срещи нямат победа. Стоилов обясни, че лошата серия влияе психологически на футболистите му, които играят под голямо напрежение.

Мъри добави, че и днес Левски е заслужавал победата, но сериозни пропуски са попречили за това.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Стана доста нервен мач. Нашият отбор игра под голямо напрежение през първото полувреме, по-малко мислеше за футбол. Второто променихме поведението си, имахме ситуации. Играхме на негостоприемен стадион. Като характер и желание съм доволен. Като футболно самочувствие трябва много по-добре да контролираме топката. Явно, че имаме и психическо напрежение от това, че не сме побеждавали скоро. Не успяхме да вкараме на празна врата, което също показва, че има напрежение", коментира Стоилов.

Лечков взриви футбола пред БЛИЦ за топла връзка между Сираков и ЦСКА

"Влязоха двама на 17-годишни, нямаме други опции, но това е положително. Младите се включиха с голямо желание", отбеляза специалистът.

"Бари, Попов, Кръстев, Стефанов и Краев - това са футболисти с опции и самочувствие в атака, които вкарват голове. Няма смисъл да се жалваме. Можехме да спечелим. Пред нашата врата нямаше положения. Имахме две-три и трябваше да реализираме. Срещу такива отбори, като Черно море, ние трябва да сме по-уверени и с по-голямо самочувствие. В такива равностойни двубои и отбори трябва всяка ситуация да реализираш. Явно сме под голямо напрежение, трябва да играем все по-добре", продължи Стоилов.

"Вижда се в играта, че има напрежение. Играем нервно и припряно. Трябва да преодолеем проблемите и всякакви видове кризи, които ни хващат. Надяваме се водещите ни футболисти да се завърнат по-скоро. Ако бяхме с оптимален състав, щяхме да спечелим от петте мача минимум три с лекота”, каза Стоилов.

"Винаги се старая да спазвам добрия тон. В декларацията е казано какво иска Левски - разговори за изчистване на всички видове проблеми в българския футбол", завърши треньорът на "сините". 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига