Треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира загубата от ЦСКА. "Сините" отстъпиха с 0:1, въпреки че играха 20 минути с човек повече

"Загубихме мача. Много хора мислеха, че ще стане някаква катастрофа, но футболът е чудна игра. Ние дадохме 100 процента от себе си. Не показахме през пълните 90 минути една и съща агресия. ЦСКА е много як, агресивен отбор", каза Стоянович.

"Имахме някакви положения, където липсваха пасове и удари. Не бяхме концентрирани в наказателното поле", подчерта треньорът на Левски. 

"Много хора мислеха, че срещата днес ще е катастрофа за нас. Футболът обаче е интересна игра. Дадохме всичко от себе си. Загубихме заради една грешка. Не бяхме 90 минути на необходимото ниво. Липсваше ни агресия. Съперникът е физически много здрав, играе агресивно. Сега трябва да се успокоим, да направим добър анализ и през пролетта да играем по-добре. Създадохме положения, бяхме в наказателното поле на съперника, но търсим допълнителни решения, а не удари към вратата. Футболът се играе с удари във вратата, не с подавания към тъча", коментира Стоянович. 

"Исках от отбора да бъде търпелив, да не бърза, да не губи топки в средата на терена. Знаех, че с тази тактика ще имаме шанс, но в последната минута Насиру пропусна. Това е футболът", продължи той. 

"Новият спонсор ще внесе малко спокойствие. Сега трябва да се успокоим и да се подготвим за втория дял на шампионата. През този месец нямахме много време за работа, но това е футболът. Със сигурност ще има напуснали и привлечени футболисти. Благодаря на отношението на Станислав Иванов и това, което е направил за отбора. Има интерес към Робърта, ще видим какво ще стане. Утре имаме среща и ще направим анализ какво да направим", каза още Славиша Стоянович.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството