Славиша Стоянович дебютира с победа начело на Левски. Под негово ръководство "сините" надделяха с 1:0 при домакинството на Локомотив (Пловдив). Той призна, че не може да е сигурен дали неговият тим ще издържи физически на сгъстения цикъл от мачове, но остана доволен от първата си среща. 

„Тази победа ме прави щастлив, страхотно начало е за нас. Успяхме да преодолеем всички проблеми от последните месеци. Беше труден мач, бяхме компактни и дисциплинирани. Не сме в оптимална физическа форма, но ще трябва да се възстановим за следващия мач след 3 дена“, започна наставникът на Левски.

„Дисциплината беше ключова. Момчетата дадоха всичко от себе си, имаше добра комуникация между момчетата. Второто полувреме паднахме физически и нямахме много опции на скамейката, но успяхме да издържим. Доволен съм, имахме само 3 тренировки с тази система, но имаме още много работа. В крайна сметка обаче изглеждахме добре“.

„Много трудно е да се каже, че ще играем с тази схема до края на годината. Нека да видим как се развиват нещата до края на декември и тогава ще имаме пълноценна подготовка“.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„И двамата халф бекове се чувстват по-добре на тези позиции в сравнение с това да са чисти бекове. Искам да намерим елементите, които да ни помогнат занапред“.

„Арда е там, където е с причина. Играят хубав футбол - отборите на Киров по принцип играят добре, още от времето на Ботев (Пловдив). Имат скоростни играчи, така че отново трябва да сме дисциплинирани, защото имаме само два дена за възстановяване. Трудно е да се каже как ще се справим физически в останалите мачове. Днес беше първият път, в който разбрах и аз нещо за формата на моите играчи. Програмата е трудна, ще трябва ротация, въпреки че нямаме опции. Надявам се да се възстановят играчите добре“, завърши Стоянович.

„Не мога да ви кажа нищо за трансфер на Станислав Иванов, защото не знам, никой не ми е казал нищо по темата. Аз обаче се надявам той да се включи в отбора и да ни даде още една ценна опция“, лаконично заяви сръбският специалист по адрес на младия нападател, за когото БЛИЦ първи разкри, че е много близо до договор с американския Чикаго Файър.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството