Мистерията в Левски е пълна и ще бъда такава до момента, в който Наско Сираков излезе и обяви какво се случва. Но този път с пълни подробности, а не с подмятания като на 24 май. „Синя“ България има нужда да знае цялата истина за Джоузеф Диксън и фонда му.

Има няколко неща, които няма как да бъдат подминати.

Първо – Джоузеф Диксън наистина ли е Господин Никой, зад когото стоят други хора. Въпросът е кои са тези хора, има ли в действителност инвестиционен фонд и кой е той. Някак си несериозно звучи 31-годишен бизнесмен, за чийто богатство нищо не можеш да откриеш в интернет, да извади 100-150 милиона, да ги стовари на „Герена“ и да построи „синята приказка“.  

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Второ – Левски усилено върви по стъпките на ЦСКА от едно време. Нали помните какви обещания направи Александър Томов, как доведе в София Лоурънс Дейвис, но Човека с пурите се оказа надут балон, който се спука. Последствията ги знаят всички – накрая ЦСКА фалира. Дали и Левски не е тръгнал натам… Пък и забележете само – Диксън а англичанин, Дейвис е англичанин. Единият беше сочен за спасител на ЦСКА, а другия – Левски. Първият се сгромоляса и накрая ЦСКА потъна в небитието. Ще се сгромоляса ли и вторият и ще потъне ли и Левски.

Тази стряскаща версия все повече и повече се пренася из запалянковците, които със свити сърца не вярват на очите си какво се случва в любимия им отбор.  

Трето – от цялата конфузна ситуация страдат не само феновете, но и ветераните, които не смеят да застанат с имената си пред камерите, но постоянно говорят и се съмняват, че тук има някаква измама.

Четвърто – футболистите също са изнервени. Заплатите пак бяха забравени. Някои отново искат да си ходят, други са съгласни да направят пореден компромис, но също желаят да им бъде казана истината в очите.

„Синя“ България се надява Левски да не стигне съдбата на ЦСКА. И че наистина съвсем скоро светлината ще се появи и ще унищожи мрака на „Герена“…
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ