Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян, заяви, че феновете на тима са готови да подкрепят отбора с протести по улиците в тежката ситуация, но призова здравият разум да надделее. 

Той гостува в студиото на "Тази събота" по bTV ден след срещата с министър-председателя Бойко Борисов. На нея феновете на "сините" изразиха притесненията си за бъдещето на футболния клуб, a Хиндлиян призна, че много от тях са готови да излязат на улицата.

"Господин Божков ще има подкрепата на една огромна маса от хора, зад която ще може да застане и да каже "Внимавайте какво правите!". 

Когато Левски е опрян до стената, огромно количество от хора са на едно щракване от излизане на улицата. И това си личи.

Трябва да надделее здравият разум. Аз съм съгласен, че привържениците на Левски, включително и аз, сме темпераментни хора, които сме готови да стигнат до крайности. Но нека надделее здравият разум и да си помислим кои сме ние, какво зависи от нас, кого защитаваме, влизаме ли в матрицата или не. Това е много важно да стане ясно и всеки сам за себе си да си даде отговор преди да се тупа в гърдите и да обяснява, че Левски значи свобода", добави той.