Константин Папазов коментира случващото се на "Герена" типично в свой стил. Треньорът на баскетболния Левски Лукойл се зае да помага на закъсалия футболен клуб. Папазов изрази оптимизъм, че "сините" ще се справят с тежката ситуация. 

"За 26 години в българския спорт за първи път ще ми се наложи да млъкна, защото трябва да имаме търпение и да се случват нещата както трябва. Имам уважение към хората, с които бяхме заедно. Приехме една позиция и тя трябва да се спазва. Това не е неуважение към вас, имам поет ангажимент към голяма медия да бъда гост в неделя и понеже моралът ми изисква да говоря само там", каза Папазов на "Герена", където се проведе среща на ръководители и фенове относно тежката ситуация.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

"Колкото добре свети слънцето, толкова добре ще бъде Левски", изцепи се Тити, сваляйки шапка и поглеждайки нагоре. 

"На 24 май 1914 година няколко младежи са създали едно бъдещо чудо на България. Левски винаги ще го има, за съжаление няма да мога да участвам в организирането на 200-годишнината, но съм си обещал да направим фантастична 111-годишнина, така че гответе се да го отразявате", продължи треньорът на баскетболния Левски Лукойл.

"Мен никой не може да ме спре, запомнете го! Ситуацията изисква да бъда коректен към хората, с които изнесохме тежестта на случващото се. Най-важното е, че бих направил всякакви компромиси със себе си в името на това Левски да е добре", завърши Папазов.

Тити първо и ексклузивно в БЛИЦ: Взима ли акциите на ПФК Левски и ще пътува ли до Дубай