Единият от собствениците на ПФК Левски Константин Папазов направи коментар във "Фейсбук" след Общото събрание на клуба, на което той, Наско Сираков и Петър Ганев бяха утвърдени за членове на Надзорния съвет. 

Баскетболният треньор пропусна важната среща на "Герена", защото е под карантина, след като даде положителен тест за COVID-19.

"Спрете се, ако нещо не ви харесва - оттеглете се, но не пречете!", призова Папазов, обръщайки се към някои от фенклубовете на "сините", които са влезли в конфронтация по време на Общото събрание.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Написаното от Папазов във "Фейсбук":

"Благодаря на всеки един от вас, който ме поздрави.

На рожден ден човек обикновено е с приповдигнато настроение. Аз обаче съм малко тъжен. Тъжен, защото смятам и го вярвам, че хората, които обичаме Левски, сме различни. Успешни, силно обичащи и никога мразещи.

Искам да сме различни, да не бъдем като тези от втория ден на протеста. Българи срещу българи. Това е ужасно. Много по-ужасно е да има левскар срещу левскаря. Какво делим? Помолих ви. Оставете егото си вкъщи, в работата си, в университета си. Елате на стадиона и запейте песните на любовта си. Кому е нужна тази ревност. В трудностите казват, че хората се обединяват. Заедно стават по силни. Заедно по-лесно се преодоляват препятствията, които съдбата ни прати. Не се ли срамувате, когато е най-необходимо да сме заедно ние да се противопоставяме. Човешкото его е едно от силните неща по света. Нищо, ама нищо няма по-силно от любовта към Левски. Спрете се, ако нещо не ви харесва - оттеглете се, но не пречете!

Оставете тези, които искат и могат и искрено желаят да помогнат да го сторят. Стадионът е за тези, които истински обичат Левски. Стадионът не е място да печелиш ти от Левски (който и да си ти или които да сте). Стадионът е място за спектакъла на нашия любим отбор. На стадиона ще бъдем, за да помогнем на нашия любим отбор. От нашата огромна любов ще печели само клубът, а ние да сме помогнали с формирането на печалбата.

Между другото, за да бъде някой критичен, трябва да е за пример. Колко карти изкупихте?

Стига с критиките. Да покажем наистина, че сме различни като успеем. Можем, много можем, страшно много можем - само да сме заедно. Подкрепяйте идеите си, развивайте идеите си, реализирайте идеите си. Те не са лични, те са идеи за Левски. За по-доброто бъдеще на Левски. Само Левски, всички за Левски! Левски е повече от мен, теб, той и тя. Левски е повече от всичко и всички! Разберете го! Бог да пази Левски и България. Ден първи!".