Акционерът в ПФК Левски Константин Папазов е категоричен, че "сините" трябва да поемат по нов път. Тити и собственикът на клуба Наско Сираков обещават пълна прозрачност и силно се надяват феновете отново да бъдат спасители на любимия си отбор, който се намира в много тежко финансово положение.

"Утре предстои съдбовно за Левски събрание. Защото смятам, че Левски е повече от сигурно, че трябва да поеме по нов път. Левски е най-обичаното и е най-коментираното нещо в държавата. На този етап обаче обективни и субективни причини възпрепятстват по-големи спонсори и корпорации да влязат в клуба, така че Левски отново е в ръцете на своите фенове", каза Папазов пред БЛИЦ.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"На нас феновете никой не може да ни попречи да спасим любимия отбор! А ние можем да го направим, защото сме много. И защото много силно обичаме. И от утре смятам, че трябва да започне този поход. Аз не знам дали сме сами срещу всички, но сме сами. Но това не ни прави по-слаби, напротив - ще ни направи по-силни. В последните години много хора, които обичат искрено Левски, не бяха щастливи от чуждата помощ. Сега е моментът да припознаят своя Левски. И като един всички тези милиони да се обединим", призова Тити.

"Няма на никой какво да доказваме, ние просто трябва да помогнем на самите себе си. Всеки, както може и с колкото може. Левски е любов за всеки един от нас, Левски не може да бъде финансово бреме. След родителите си и след децата си всеки един левскар най-много обича отбора. Обръщам се към всеки един от тях - и доволни, и недоволни, и много силно обичащи, и по-малко обичащи. И агресивни, и пасивни. Никой не може да спре един от нас да отиде и да си купи абонаментната карта за новия сезон. Това е най-лесният път да спасиш Левски, да помогнеш на отбора си, за който твърдиш, че силно обичаш", добави Папазов.