ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Tреньорът на Левски Елин Топузаков даде пресконференция преди гостуването на ЦСКА 1948 в Бистрица. Мачът от плейофите в Еfbet Лига е утре от 20:00 часа. Tопузаков обясни, че Левски не се е отказал от третото място, въпреки развитието на турнира за Купата на България, което гарантира, че и четвъртата позиция в крайното класиране ще даде шанс за участие в Европа. Преди мача ЦСКА 1948 е с 59 точки, а "сините" имат 54. 

"Състоянието на Хосе Кордоба е такова, че не му позволява да вземе участие в мача. Други проблеми с контузии нямаме. Всички футболисти са налични в този момент", започна Топузаков.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

"Винаги има напрежение и трябва да играем под натиск, защото не сме сигурни за четвъртото място. Зависи от други отбори. Имах предвид развитието на Купата на България, когато казах това. Ние се стремим да печелил колкото се може повече точки. Важното е да сме на трето или четвърто място, за да се класираме за Европа", продължи треньорът на Левски. 

"Само респект за Тошко Янчев. Не само е легенда като футболист, мисля че добре работи и като треньор. Радвам се, че ще премерим сили. Двата отбора ще играят по-открито. Победата е важна и за двата отбора, очаквам да има голове. Надявам се да оползотворим поне малка част от това, което създаваме. Надявам се победата да е в наши ръце. Левски се стреми винаги да гони най-високото. На теория в момента е третото място. Не сме се отказали. В тези плейофи директните двубои дават предимство. Ще направим всичко възможно да покажем най-доброто от себе си и да сме по-продуктивни в предни позиции", каза Топузаков.

Първо в БЛИЦ: Световно име от Мадрид вариант за треньор на Левски!

"От ден първи, когато се случиха събитията в нашия клуб и приех поканата да стана старши треньор, беше уточнено, че след като завърши сезонът според резултатите, ще седнем с ръководството да обсъдим евентуално бъдеще. В сериозен отбор с традиции е нормално да се обсъждат варианти. Следващият сезон започва доста рано, наистина няма време. Нормално е ръководството да има и други варианти. Нямам притеснение. Дошъл съм с идеята да помогна. Доколко ще постигнем целите си, мога само да гадая. Ежедневно се срещаме с Наско Сираков, говорим по формата на отбора, за формата на отделни футболисти. Нормални разговори между хора, които искат Левски да върви нагоре и да постигне целта си“, каза още Топузаков.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!