Треньорът на Левски Елин Топузаков коментира представяне на тима при равенството 1:1 в контролна среща в Кипър. Той изрази задоволство от играта на тима в защита, но призна, че отново се проявила старата слабост със завършването на атаките.

„Доволен съм от представянето на всички, които взеха участие в мача. Изглеждахме солидни в отбрана, имахме идея в атака, пропуснахме положения. За мен беше важно да има динамика, да усетим ритъма. Пропуските са наша стара слабост. Ще работим върху този елемент със завършването. Разнообразието и гъвкавостта в атака ни отвори тези шансове, които имахме в мача. Държахме сигурно и търпеливо топката“, коментира Топузаков пред клубната телевизия.

„Винаги има какво да се желае и какво да се подобрява. Имаме нови попълнения, те трябва да привикнат и да се стиковат с останалите съотборници. На един треньор никога не му стига времето, но няма да се оправдаваме. Ще се опитваме с времето да изглеждаме все по-добре. Важното за мен е, че футболистите осъзнават и разбират какво се иска от тях като задачи по терена. Това беше целта на мен и моят щаб“, разкри треньорът на Левски.

„За да имаме шанс за титлата, трябва да чакаме грешки на прекия ни конкурент. Важното е ние да не допускаме такива, за да сме близо и да ги държим под напрежение. Левски не се отказва никога и ще се борим за възможно най-добро класиране“, допълни Елин Топузаков.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига