Левски проведе поредно занимание на помощното игрище на стадион ''Георги Аспарухов''. "Сините" излязоха точно в 13:00 часа и въпреки дъжда направиха пълноценна тренировка преди важния двубой с Черно море идната събота. От заниманието отсъстваха Божидар Краев, Станислав Иванов, Галин Ташев, Димитър Шейтанов и Атанас Кабов, които имат ангажимент с националния отбор.

Тренировката пропусна и Джъстин Менголо, който получи мускулно разтежение и няма да бъде на разположение гостуването на Левски на стадион ''Тича''.

Джереми де Нойер участва в някои от днешните занимания, като в по-голямата част се подготвяше с кондиционния специалист Ясен Екимов. Стойчо Стоев до последно ще преценява дали ще включи в групата холандеца , който лекува мускулно разтежение.

Георги Янев също проведе половин пълноценна тренировка, като в началните занимания с Роко Перота беше активен във всички упражнения, но не направи тренировка с топка.

Борислав Цонев също тренира без топка, като по всичко личи, че няма да се бърза с неговото натоварване в тренировъчния процес.

Днес Стойчо Стоев и неговия щаб заложиха на две интересни игри , като защитниците бяха разделени от нападателите. Дефанзивните футболисти имаха игра с пасове с едно докосване между стойки за стени, а офанзивните футболисти тренираха удари от далечно разстояние към Боян Йоргачевич и Александър Любенов.Накрая заниманието завърши с двустранна игра , като нюх пред гола показаха новите нападатели Венци Христов и Тунде Адениджи.

Утре ''сините'' тренират отново в 13:00 часа.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!