ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новото попълнение на Левски Хоакин Фернандес даде първото си интервю пред Левски ТВ. Уругвайският защитник разказа как преминава адаптацията му в отбора, амбициите със синята фланелка и какво е изпитал при дебюта за тима, който ознаменува с гол - при победата с 2:1 срещу юношите до 19 години на Шахтьор (Донецк).

„На първо място искам да благодаря на клуба и на всички момчета за начина, по който ме посрещнаха тук и за доверието, което ми гласуваха. Всички се опитват да направят моето пристигане и адаптиране тук, по-лесно и по-приятно. За мен е огромно щастие и удоволствие да бъда част от Левски“, започна Хоакин.

„Предложението от Левски бе един реванш, за да се завърна отново в Европа и затова, когато го получих в края на януари, изобщо не се замислих дали да го приема. Само като написах в интернет името на клуба, стана ясно, че това е един много голям отбор. Единственото, което остава е да покрия очакванията“, коментира защитникът.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Не мога да кажа, че съм го очаквал, но съм изключително щастлив от дебюта си за Левски и трябва така да продължавам. Като при всеки дебют започнах малко по-нервно в първите минути, но с всяка изминала минута моите съотборници ми помогнаха да се почувствам наистина в къщи. Като вкарах гола почувствах единствено и само радост, че помагам на отбора“, каза още Хоакин.

„Трябва да вляза в крак с играта на отбора и да си подредя в главата всичко, което изисква от мен треньорският щаб. За мен всеки един мач е финал и той трябва да завърши с победа, независимо с кого играем“, продължи новото попълнение на Левски.

„Искам да благодаря на нашите привърженици, защото още с кацането ми в София ме накараха да се почувствам, че идвам в изключително голям клуб. Те заслужават само радостни моменти с отбора и аз ще се постарая да им донеса такива. От моя страна, аз ще давам максимума от себе си до последната минута във всеки мач“, завърши Хоакин Фернандес.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024