ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов коментира актуалната ситуация около отбора и клуба след победата с 1:0 над Динамо (Киев). Успехът над украинския гранд дойде след гол на Патрик-Габриел Галчев в 22-ата минута.

„Доволен съм, тъй като победихме най-после. В този мач видях, че нашите играчи развиват нашите идеи, започват да стават по-уверени. Изиграхме два много добри мача – срещу Олександрия и Динамо. Получиха ни се днес нещата. Държахме противника далеч от вратата. Най-много в такъв момент съм доволен от старанието на играчите“, започна Костов.

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Някои взаимодействия и трансформации по фланговете затрудняват максимално съперниците. Стоим добре на терена. Левски трябва винаги да се стреми да подобрява играта си. Постоянно заминават футболисти, идват други. Докато се адаптират други, нужно е време. Изживяваме труден период и полагаме максимални усилия да изглеждаме добре игрово. В този период имаме възможността да изпробваме различни варианти. Имаме достатъчно мачове, в които да го правим", продължи Костов.

"Най-доволен съм от старанието. Очакваме във всички линии да се подсилим с качествени играчи, имаме нужда. Не е лесно да намираме такива футболисти, не за всички сме сигурни, че ще ни свършат работа“, продължи треньорът на Левски.

"Надявам се до края на трансферния период да се окомплектоваме. Хоакин Фернандес може да се появи още утре срещу младежите на Шахтьор (Донецк). Ще го видим в игра. Централен защитник с ляв крак взехме, защото нашумяха нещата около Хосе Кордоба. Това не значи, че Хосе ще си тръгне. По-добре началниците да кажат, те са тук. Във всички линии имаме играчи. Разбирам в какво положение е самият клуб, полагаме максимални усилия, началниците също", добави Костов.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024