Левски може скоро да остане без треньор. Това намекна наставникът на "сините" Георги Тодоров след поредната загуба на тима - от Царско село с 0:1 на "Герена" в среща от третия кръг на родното първенство.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Специалистът се обиди на подвиквания от трибуните и каза, че не е от най-търпеливите, допълвайки, че е дошъл да помага и дори не поучава пари за работата си. Той отчете, че не е виновен, че няма достатъчно футболисти, нито е отговорен за финансовите проблеми в клуба, за да търпи негативи.

"Липсата на достатъчно хора е най-големият проблем. Матео дойде преди две седмици, той не е готов за цял мач. Нямам друг. Като стане една такава промяна и всичко се обърква. Илия Юруков три дни не е тренирал, не можа да издържи. За съжаление, не мога да бъде недоволен, стараха се. Това ни е моментното състояние. Ако някой смята, че може повече, да заповяда", започна Тодоров изказването си след срещата. 

"Аз съм дошъл тук да помогна колкото мога, а някой тук да ми казва... с нищо не съм обидил аз клуба, за да получавам такова нещо. Трябва проектно да се гледа на нещата. Имаме 4 младежки национали, които виждате в какво състояние са. В средата на терена имаме един Стайн, ако не е той, не мога да си представя как ще играем. Аз съм дошъл да помагам... аз не съм от много търпеливите хора", продължи той.

"На тренировките момчетата тренират добре. Но по време на мачовете се допускат много грешки. Прекалено много брак се допуска, трябва да се изчистят тези неща. Много трудно ще преодолеем това нещо", добави специалистът.

"Аз не съм дошъл тук, не съм правил селекцията, за да търпя някакви упреци. Да, естествено от феновете. Нека бъдем коректни. Да видим състоянието и да си направим трезва оценка", завърши Тодоров.

efbet Лига - сезон 2020/2021