Братя Цоневи най-вероятно ще напуснат Левски в края на сезона. Двамата почти на 100% няма да подпишат нови договори с клуба. Боби и Ради са споделили пред свои приятели, че си тръгват през лятото, когато контрактите им изтичат. А тази новина бързо е обходила коридорите на "Герена" и е стигнала до ръководството.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

От своя страна шефовете нямат намерение да натискат близнаците за подпис, пише „Мач Телеграф“. Старши треньорът Станимир Стоилов е твърд в намерението си да остави в отбора само футболисти, които наистина искат да играят за тима. Той не желае такива, които се пазарят за пари при настоящата тежка финансова ситуация в клуба. Освен това Мъри не е и особено доволен от представянето на двамата играчи напоследък и от поведението им в съблекалнята. Радослав Цонев пък в последните дни е имал среща с наставника, за да се оплаче, че медиите незаслужено го критикуват.

Ако Боби и Ради напуснат Левски през лятото, това ще им е за втори път. Преди години, когато бяха още младоци, двамата си тръгнаха като свободни агенти, след като отказаха да преподпишат договорите си с клуба.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022