Нападателят Венцислав Христов донесе победата на Левски с 1:0 над бившия си отбор Берое след точно изпълнена дузпа. Той изрази учудването си, че гостите са подходили по-меко в срещата и са се оплаквали при всяко единоборство.

"И двата отбора имахме желание, затова мачът беше доста остър. Получи се доста хубав двубой. Жалко, че нямаше фенове по трибуните, за да се подсили емоцията. Без фенове е нещо като двустранна игра, но с малко повече концентрация. Специално за дузпата имахме и други двама изпълнители - Георги Костадинов и Роман Прохазка, но те ми казаха аз да я бия", каза Христов.

"Играл съм в Берое и мога да кажа, че досега отборът не е подхождал така - за всяко единоборство да се вика и да се охка. Винаги, когато преди сме идвали в София, ние сме били по-остри. Може би все пак наистина имаше някои по-сериозни единоборства", обясни Христов.

"Където не сме успели да победим от началото на полусезонa е било, защото не сме си вкарали положенията. Надявам се до края на шампионата да вкарам колкото се може повече. В съблекалнята ми казаха да не споменавам цифри", добави нападателят на Левски.