Вторият най-голям акционер в ПФК Левски Константин Папазов влезе в нова роля, помагайки на любимия клуб. Тити се включи в продажбата на членски карти в Плевен. Той и собственикът на Левски Наско Сираков гостуват в града, където продължава кампанията, която до този момент е набрала почти 13 хиляди членове на клуба от стадион „Георги Аспарухов“.

Днес шефовете на Левски и мобилният магазин бяха и в Троян, а утре ще продават карти на желаещите в Червен бряг, където „сините“ гостуват в мач от турнира за Купата на България на местния Партизан - от 14:30 часа. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Около 500 левскари се включиха в кампанията „Аз съм „Левски“ по време на първото пътуване на мобилния магазин на „сините“ извън София. Привържениците от Троян и Плевен имаха възможността да се срещнат със собственика Наско Сираков и лично да се запознаят с начините да се превърнат в официални членове на любимия клуб", информираха "сините" на сайта си.

"Положителните емоции от срещите със „синята“ публика продължават и утре, когато Левски гостува на Партизан (Червен бряг) за Купата на България. Преди двубоя феншопът ще бъде разположен между 10:00 и 12:00 часа пред читалище „Никола Вапцаров“, а от 12:00 ч. до края на двубоя ще е на разположение на феновете пред Градския стадион", добавиха от Левски.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ