Че Левски си има проблеми, е видно и от самолет. Лошото е, че когато проблемите си ги създаваш сам, а още по-лошото е, че на „Герена“ не могат да карат самолета.

Правят безумия след безумия, а после иди се оправдавай, че причината за срамното девето място в класирането се дължи само на финансовата немощ. Не само! Дължи се и на неадекватните решения на треньора Георги Тодоров и на собственика Наско Сираков.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Снощи срещу Славия бате Гошо шокира синя България, пускайки на върха на атаката Андриан Краев. Момчето си има талант – спор  няма. Но да го вкарваш директно в огъня, след като току-що си го  взел от Хебър, си е прекалено амбициозен и рисков ход. На всичко отгоре Краев е по-добър зад гърба на нападателя, да атакува от втора позиция.

След мача, загубен с 0:1, Тодоров се пусна в поредните си десетминутни оправдания като ученичка, неподготвена за урока си. Робърта бил с вирус и затова не започнал титуляр, Стивън Петков изоставал с подготовка.

Това за Стивън е доста съмнително оправдание, защото момчето тренира като лудо и на няколко пъти доказва в тренировките, че има сили да води „синята“ атака.

Защо обаче бате Гошо загърбва Валери Божинов? Божинката има най-голямото левскарско сърце, готов е да влезе, дето се вика и на един крак, и да играе. Та и да вкарва голове.

Стигаме до най-голямото безумие – изваждането на Станислав Иванов от състава. Защо? Защото отказал трансфер във втородивизионния германски Ерцгебирге Ауе. Тук вече се мярка дългата ръка на Сираков, посякла младока.

Левски има нужда от Стаси, даже и понякога да не е във върхова форма, но то кой винаги е на топ ниво. Освен това Иванов е юноша на „сините“, а нали оттам обещаха да дават шанс на своите рожби.

По този начин Наско си вкарва автогол – видя се снощи колко беззъба е атаката на Левски и как тимът претърпя поредната си загуба. Отсъствието на Стаси е загуба и за младежкия национален отбор. Така като не играе момчето, как да разчитат треньорите на него за последната ни евроквалификация на 17 ноември с Естония?

То такова беше отношението и към друг футболист – Станислав Костов. Нападателят затова се махна от „Герена“ и замина за Кипър. А Костов е дал през последните години толкова много на отбора,  колкото нито един от сегашните играчи в състава.

Ситуацията в Левски днес с бате Гошо и Сирака стана мамата си трака. И ако те не се вземат в ръце, „сините“ съвсем ще изпаднат от ръцете на сигурността, а победите ще продължават да се превръщат в мираж.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​