ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков отправи ултиматум към ръководителите в клуба. "Който има разногласия с мен, си тръгва!", отсече легендата, визирайки Ивайло Ивков.

Босът на Левски и изпълнителният директор са в конфликт, което никак не се харесва на голяма част от феновете на клуба. Сираков говори по темата в Бургас, където в понеделник вечер откри информационната кампания по повод увеличаването на капитала на "сините". Днес обиколката му продължава в Сливен.

 50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

"Супер доволен съм. Мисля, че всички левскари, които бяха тук, също са доволни. Бъдещето на клуба е все още трудно и тежко, но има достатъчно светлинка в тунела", коментира пред камерата на bTV Наско Сираков.

"Ще се справя, но не сам, а с помощта на абсолютно всички левскари. Който има разногласия с мен, си тръгва или ще започне да гледа в моята посока! Това е единственото, няма как", каза Сираков.

Георги Марков бомбастично пред БЛИЦ Live за войната Сираков - Мъри, разкри SMS от Васил Божков!

"Мъри Стоилов, според мен, е на страната на Левски", добави още силният човек в столичния гранд.

Сираков е в обтегнати отношения с изпълнителния директор Ивайло Ивков, след като последният разкритикува остро начина на управление на Левски. Ивков беше принуден да показва пред медиите офертите за двама основни играчи на "сините" - Хосе Кордоба и Андриан Краев. Действията му бяха в отговор на твърдението на Сираков, че информацията за постъпили предложения в размер на около общо 6 милиона лева е лъжа.

Треньорът Станимир Стоилов на няколко пъти индиректно подкрепи Ивков, увеличавайки напрежението на "Герена".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК