ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е в Бургас на среща с фенове на тима, където говори за увеличението на капитала на дружеството и подготвяната емисия акции на клуба. Целта е привържениците да получат повече подробности около предстоящото емитиране.  Той увери, че през есента ще има втора такава кампания за акциите. Със Сираков е и шефът на Управителния съвет на "сините" Даниел Боримиров.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"Достатъчно голям е интересът. Съжалявам, че не мога да посетя повече населени места в България, но времето ни притиска, законът ни притиска. При нас всяка кампания е изключително важна. Тази е свързана с акциите. Наложи ни се бързо да реагираме и нямаме много време. През есента ще има втора такава кампания и съм сигурен, че си гарантираме по-голям успех", заяви Сираков пред медиите преди началото на срещата. 

Сираков коментира ситуацията в клуба, създала се в последните месеци между него и изпълнителния директор Ивайло Иваков.

„При мен страстите винаги са били спокойни. Има доста време до Общото събрание през април, но можете да очаквате абсолютно всичко“, добави Сираков.

Междувременно Левски направи отчет за събраните средства от феновете на тима, които се превеждат за покриването на задълженията на „сините“ към Националната агенция по приходите. Целевите дарения по банковата сметка вървят към кота 250 000 лева, съобщиха „сините“ във Facebook. Събраната сума към момента е 239 423.62 лева, а това е важна стъпка към спасението на клуба.

Припомняме, че в дарителската кампания се включиха лично собственикът на клуба Наско Сираков, съпругата му Илиана Раева, примата на българската музика Лили Иванова и редица други популярни личности.

Ето какво написаха от Левски:

„Целевите дарения по банковата сметка за намаляване задълженията на клуба към НАП вървят към кота 250 000 лв! Колко бързо ще я достигнем? Заедно в името на „Левски“

Целеви дарения към НАП:

Първа Инвестиционна Банка

IBAN BG81FINV91501017360470

BIC FINVBGSF

ПФК ЛЕВСКИ АД“

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК