Футболистът на Левски Антонио Вутов коментира успеха на "сините", които елиминираха ЦСКА с общ резултат 4:2 и се класираха за финала. На 9 май тимът от "Герена" ще спори за Купата на България срещу Славия. 
 
"Това дерби за мен като юноша на клуба е по-специално. Изживявам моментите повече. Щом сме на финал - не трябва да подценяваме Славия. Трябва да изиграем един мач и да победим“, коментира Вутов.

„На скамейката е доста по-голямо напрежението, отколкото като си на терена. Отново стана луд мач – 2:2. И двата отбора искаха да победят. Ние сме щастливи, че се класирахме за финала“, добави халфът.

„Изиграхме много добре първия мач и постигнахме добър турнирен резултат. Играхме с огромна страст и желание. С това победихме. Неприятно бе изгонването на Хали Тиам и оставането ни с човек по-малко. С дух и раздаване успяхме да се класираме на финала. Ранният гол ни успокои. Славия е млад отбор, който играе приятен футбол. Все още не знам дали ще остана в Левски през следващия сезон“, каза още Антонио Вутов.

"Отдава ми се възможност във втора поредна година да играя финал, дано и тази година ликувам", добави играчът на "сините", който миналана година вдигна трофея, когато защитаваше цветовете на Ботев (Пловдив).

КУПА НА БЪЛГАРИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА