"Защо унизихте Левски и левскарите и продължавате да го правите". Това попита бившият председател на Тръст "Синя България" и настоящ член на организацията Васил Колев, който коментира случващото се в любимия му клуб.  

Повод за реакцията му стана призивът на фенове и акционери в ПФК Левски, който отправиха към Тръста. Както е известно, "Синя България" притежава 10% от акциите на клуба от "Герена", за които сдружението не е заплатило и един лев, след като им бяха дарени по времето на Тодор Батков и Иво Тонев. Предложението е, ако могат от Тръста да заплатят по номинал тези 10% или пък да бъдат пуснати в продажба, за да могат да бъдат изкупени на стойност 3 милиона лева, с което да се помогне на 26-кратните шампиони на България да не фалират. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Написаното от Васил Колев: 

"Имам само един въпрос: защо УНИЗИХТЕ Левски и левскарите и продължавате да го правите? 

Ако някой е имал 1.5 милиона, които може да отдели за Левски, защо трябваше да има писмо с кланяне на Бойко Борисов? Можеше просто някой да предложи тези пари на Левски, вместо да го задлъжнява и тръста можеше да му даде акции.

Като член на тръста настоявам организацията незабавно и публично да оттегли подписа си под писмото до Бойко Борисов, да се извини на левскарите и да изрази готовност да разгледа желанието на всички паралии и спасители."