ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

На "Герена" отпразнуваха подобаващо 56-ия рожден ден на треньора Станимир Стоилов, който бе поздравен от Наско Сираков, футболистите и служителите на клуба. Той получи като подарък плакет, икона и голяма торта. Феновете на Левски също изненадаха с подаръци Мъри, въпреки че тимът е в серия от 9 мача без победа в елита. Те пристигнаха край Сектор „В“ на стадион „Георги Аспарухов“ и му подариха специална купа, негов портрет, както и букет цветя.

„Най-важното е да вървим напред, всички заедно. Има перипети в живота, има и проблеми, които човек, ако не може да ги преодолее и лесно се предава, обикновено го събаря, но както са казали: „Това, което не ни убива, ни прави по-силни“. Още един път ви благодаря на всички, да сме живи и здрави всички и бъдещи успехи на целия клуб“, заяви Мъри.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Да ни е жив и здрав Мъри. От състезател още съм с него. Той е едно огромно богатство за нашия клуб и го доказва всеки ден. "Благодаря" на неговите възпитаници, че му направиха такъв страхотен подарък в събота (б.р. – загубата с 0:1 от Черно море). Мисля, че със следващите пет мача като победите поред, ще се реванширате, така че нещата са във вас. Дълги години да честваме твоя рожден ден тук в този тунел“, каза Наско Сираков.

„Да се зарадваш на това, което искаш толкова много години в твоя живот, а именно успехи на нашия клуб. Знам, че ти си го правил, когато си бил и извън него. Никога досега в професионалния си път не съм срещал човек като Станимир Стоилов, с такова доверие в това, което прави, с такова самочувствие за знанията и уменията си, които е придобил, човек, който умее да увлича и другите. Благодаря на съдбата и президента, който ме назначи преди 15 месеца, че имах това време и рамо до рамо с него мислихме за любимия си клуб. Каквото и да стане оттук нататък, това ще останат незабравими мигове за мен. Да си жив и здрав, обичам те“, се обърна изпълнителният директор Иво Ивков.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК