Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов посочи какво е липсвало на „сините“ при поражението от Локомотив (Пловдив) с 0:1 на „Лаута“. Според него играчите трябва да имат самочувствие, но той не може да им го даде.

„До определени моменти отборът стоя добре, но проблема е, че имаме много контузени футболисти и играчи, които не са готови, след като се върнаха след COVID-19. Затова сменяме схемата на игра. Виждате, че шанс получиха момчета, които не са играли дълго време като Стивън и Краев. Липсваше им игрова практика. Имахме си конкретна цел как да завършим ситуациите. Имахме двама чисти нападатели. Просто мачът беше такъв. Локомотив е добре организиран отбор. Опитахме се да променим схемата на игра през второто полувреме и беше по-добре. Преди два дни момчетата играха тежък мач с Лудогорец, но това са ни възможностите за момента. Има какво още да се желае. Една идея бяхме по-организирани и дисциплинирани, но има какво още да искаме. Трябва да имат самочувствие, защото не можем да им го дадем. Страхът е една психологическа бариера към нещо. Ако искаш да играеш футбол, трябва да играеш без страх“, заяви Миланов след мача.

„Искам играчите да се възстановят физически. За една седмица играем с първите три отбора. Днес играхме 48 часа след мача с Лудогорец. С ЦСКА е дерби. Не трябва да имаш нужа от мотивация, ако не можеш да се мотивираш, няма какво да правиш на такъв мач. Искам агресивен Левски. За Ради и Боби едва ли ще вземат участие до края на сезона. Вървят добре, но са след тежки контузии. Славиша Стоянович е изписан от болницата и все още се възстановява“, каза помощник-треньорът на Левски.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството