Треньорът на Левски Живко Миланов съобщи след победата с 2:0 над Етър в последната контрола от подготовката, че "сините" ще се подсилят с няколко чуждестранни футболисти, които са набелязани за селекция. 

"Оценката за това как се представяме е мнението на феновете. Ако те са доволни, значи има добра продукция. Радвам се, че застават плътно до нас в тези тежки времена. Апелирам за търпение към футболистите. По-млади играчи са, грешат и ще грешат и в бъдеще. Според мен се развиват по добър начин", каза Миланов след мача с Етър. 

"Получиха се хубави неща. Имаше и лоши неща. които ще трябва да изчистваме, защото в хода на първенството можем да бъдем наказвани. Искам Левски да изглежда по много по-различен начин, но съм доволен от футболистите и подготовката, която проведохме", продължи треньорът на "сините". 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Първата цел беше футболистите, които искахме да останат, да подпишат нови договори. Надявам се новите попълнения да дойдат през следващата седмица. Може би в хода на първенството ще опитаме да попълним позициите, на които ни липсват. Имаме набелязани играчи - чужденци. Чакаме ги. Българите вече си намериха отбори. Не искам да се получава пълнеж от футболисти, които идват. За да дойде чужденец, той трябва да е с две класи над българина. Трудно можем да направим нещо без пари, но ще опитаме. Отборът е готов. Най-важното е да е готов физически. Не е в пълен състав и ще ни трябват още няколко футболисти", добави Живко Миланов.

Efbet Лига - сезон 2021/2022