Треньорът на Левски Живко Миланов говори след загубата от Ботев Пловдив с 1:2, и разкри че все още няма яснота дали ще остане на поста и през следващия сезон. Миланов пое властта след заболяването на Славиша Стоянович от коронавирус, а по-рано днес стана ясно, че специалистът ще напусне "сините" в края на сезона.

"Допуснахме едно невнимание от 3 минути, което ни коства мача. Перфектно полувреме, но през втората част, началото на втората част същото ниво. Така е във футбола. Едно малко камъче може да обърне всичко. Ще си извадим поуки. Тези момчета и за напред ще правят грешки. Но трябва да играят правилен футбол", каза Миланов.

"Липса на концентрация. Персонална грешка и на двата гола. Ние не сме гледали Черно море. Всичко си зависеше от тях. За нас беше по-важно да играем с настроение, комбинативен и атакуващ футбол. Мисля, че това стана с изключение на първите минути на второто полувреме", обясни още той.

"Не сме разговаряли дали ще остана за постоянно треньор на Левски. Надявам се ръководството да влезе в най-кратки срокове с хората, на които изтичат договорите, за да ги задържим и догодина", добави той.

"Левски има нужда от спокойствие. Финансова стабилност. Това е най-важното", завърши Миланов.