Tреньорът на Левски Станимир Стоилов определи група от 18 футболисти за мача от петия кръг срещу Пирин (Благоевград). Двубоят на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ е утре от 20:00 часа. 

В групата място не намери Ивелин Попов. 34-годишният бивш играч на Спартак (Москва) преди дни се възстанови от контузия и беше сред резервите при победата с 1:0 в Малта над Хамрун Спартанс. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Очакванията бяха Попов да запише официалния си дебют за Левски, получавайки минути срещу Пирин, което обаче няма да се случи. Бившият капитан на националния отбор и днес тренира на пълни обороти със съотборниците си, но Стоилов не го включи в групата. На "Герена" не искат да рискуват здравето на Попето и искат да го съхранят за реванша с малтийците, който е на 11 август (четвъртък).

Групата на Левски за мача с Пирин: 
Николай Михайлов, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Жереми Петрис, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Цунами, Нейтън Олдър, Андриан Краев, Георги Миланов, Илиян Стефанов, Асен Митков, Филип Кръстев, Марин Петков, Уелтън, Роналдо, Билал Бари.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК