„Наистина е интересно, че това, което поисках, се сбъдна – да играем в Тотнъм. Можем само да спечелим от предстоящия мач, който ще бъде на нашия  стадион“, коментира треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович след тегления жребий за втория квалификационен кръг за Лига Европа.

Двубоят между пловдивския тим и Тотнъм е на 17 септември на „Лаута“.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Неприятното е, че ще играем без публика, но такива са правилата в момента. С нашите фенове щеше да бъде друго. Все пак имам надежди, че мерките срещу COVID-19 ще бъдат премахнати. Според мен те не са нужни. По някакъв начин трябва да се позволи на феновете поне наполовина да влязат и да се насладят на мача. Нашите феновете ще направят нещо уникално преди или след мача, сигурен съм.

„Жозе Моуриньо също има две ръце, два крака и една глава. Ще го поздравя като всеки друг треньор. Нормално е да има респект от наша страна към него и към отбора му. Португалецът е уникален – спечели толкова много. Ще се радвам да го срещна. Уважавам много Моуриньо, но накрая ще победи този, който заслужава“, добави наставникът на „черно-белите“.
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа