Футболистите на Милан са изкарали тежка нощ в Разград преди мача тази вечер. БЛИЦ СПОРТ научи, че в 3 часа след полунощ "росонерите" са били събудени от десетина фенове на Лудогорец, които спретнали заря в непосредствена близост до хотела на италинаците.

Оказа се, че запалянковците цял ден се готвили за "покушението", като по-впечатляващото в случая е, че дори засилените охранителни мерки не им попречили да изпълнят плана си.

Идеята на привържениците на Лудогорец била да прекъснат спокойния сън на играчите на тазвечерния съперник на любимците им и така да помогнат на "орлите" във важния 1/16-финален мач от Лига Европа. Двубоят на "Лудогорец Арена" е с начален час 20:00.

"Явно поради тази причина днес до обяд никой от футболистите не си показа носа. По всичко личи, че са спали, за да си наваксат за среднощното събуждане. Рано сутрина човек от тяхната делегация ръкомахаше и говореше разпалено по телефона във фоайето на хотела. Беше бесен. Изглежда се оплакваше на някого за безсънната нощ", издадоха наши източници.
Пламен СЛАВОВ/ БЛИЦ СПОРТ

БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА