Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Точно час и половина преди първата битка на български отбор в реваншите за третия квалификационен кръг на Лига Европа обявяваме резултатите от анкетата, в която ви попитахме - Кои български отбори ще продължат в евротурнирите?Припомняме, че единствено равенството на Лудогорец с Валур ви затрудни анкетата преди в първите срещи, а познаваемостта беше впечатляваща.

Първи в евродвубой тази вечер влиза Левски срещу АЕК Ларнака у дома (19:30 часа) при пасив от 0:3 след първата среща. Именно заради това "сините" са с най-малък шанс да продължат напред от четирите ни участника. Едва 174 (срещу 573) гласували подкрепят Левски в допитването ни.

Следващ по хронология е мачът на Лудогорец срещу исландския Валур в Разград (20:30) при 1:1 в първия мач. Шансовете за успех на играчите на Стойчо Стоев, като резултатите са 539 за продължаване в следващата фаза, срещу 188, гласували разградчани да отпаднат.

Победилият в 2:0 в Пловдив Локомотив е отборът с най-големи шансове за третия предварителен кръг на Лига Европа от БГ тимовете. За това "смърфовете" да отстранят Спартак (Търнава) като гост (21:45 часа) са гласували 582 души, а едва 150 допускат, че е възможна издънка и отпадане.

Най-равностоен се очертава сблъсъкът между Осиек и ЦСКА в Хърватия (21:45 часа). "Червените" победиха с 1:0 у дома, а според резултатите от анкетата ни, шансове са по-скоро в тяхна полза - 435 срещу 339.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020