Словенският Марибор отпусна 550 билета за привържениците на Ботев (Пловдив) за гостуването на българския тим за мача реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата е в четвъртък (18 юли) от 21:15 ч. българско време.

Ценните хартийки струват 10 евро, като малко след 16:00 часа днес (15 юли) започна продажбата им и ще продължи до вторник (16 юли). Всеки желаещ може да закупи билет от клубния магазин на стадион "Христо Ботев".

"Канарчетата" допълват, че и в деня на двубоя феновете ще могат да се сдобият с талон, закупен на място в Марбор, като информация ще бъде дадена на по-късен етап.

Срещата реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа между Марбор и Ботев Пловдив е в четвъртък (18 юли) от 21:15 часа българско време. "Жълто-черните" имат аванс след 2:1 в Пловдив и при евентуален успех и във втората среща, ще се изправят срещу гръцкия Панатинайкос. Ако допуснат загуба, момчетата на Душан Керкез ще участват във втория кръг на Лигата на конференциите, където ще се изправят срещу румънския Университатия Крайова, който беше воден наскоро от българския треньор Ивайло Петев.