Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Славия приема Хайдук днес от 19:00 часа в реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Хърватският гранд спечели първата среща у дома с 1:0, като момчетата на Златомир Загорчич могат само да съжаляват, че не отбелязаха на чужд терен. 
 
Днес "белите" задължително се нуждаят от попадение, за да заличат гола пасив от стадион "Полюд". Надежда дава фактът, че Славия неизменно се разписва в последните си четири домакинства в евротурнирите. "Белите" също така вдигнаха самочувствието с изразителната победа с 4:2 преди дни над Локомотив (Пловдив). Хайдук пък стартира със загуба сезона в Хърватия, а треньорът Желко Копич е заложен на дузпата.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Наставникът на Славия Златомир Загорчич има да решава редица кадрови проблеми, а в последния момент получи и още един удар след контузията на опитния Георги Петков. Така на вратата ще застане младият Антонис Стергиакис. С наказание от първата среща е десният бек Сашо Александров. Алвеша си изпроси втори жълт картон в Сплит с ненужна симулация. 

С контузия е и централният защитник Андреа Христов. За десния бек Заги ще избира между Емил Мартинов и Славчо Шоколаров. В центъра на защитата се завръща Милен Гамаков, който ще си партнира със Станисавлевич.

Опитният Галин Иванов ще играе зад тарана Милчо Анчелов.

Хърватите също имат проблеми. Най-сериозните и при тях са свързани с вратарския пост, като отново се очаква да пази дебютант - 20-годишният Марин Любич. Капитанът Зоран Нижич вдигна температура и не пътува за София. Извън групата от 20 играчи остана и Фран Тудор.

Вероятни състави: 
Slavia Sofia (Bul)
СЛАВИЯ: Антонис Стергиакис, Димитър Велковски, Александър Станисавлевич, Милен Гамаков, Славчо Шоколаров, Емил Мартинов, Янис Карабельов, Владислав Узунов, Георги Йомов, Галин Иванов, Милчо Ангелов
Контузени: Андреа Христов, Георги Петков 
Наказан: Сашо Александров
Треньор: Златомир Загорчич

 

Hajduk Split (Cro)
ХАЙДУК: Марин Любич, Фомичов, Микулич, Лопес, Юранович, Цакташ, Бари, Башич, Беширович, Гюрчо, Ивановски
Контузени: Нижич, Дука, Пошавец, Тудор
Наказани: няма 
Треньор: Желко Копич
 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019