Треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира утрешния реванш срещу Хайдук (Сплит) на "Васил Левски". Треньорът сподели, че резултатът от първата среща е хубав, като добави, че мачът за "белите" няма да е лесен, но те ще се опитат да излъжат своя съперник.

"Загубихме в Сплит с 0:1, но имаме хубав резултат. Ще се опитаме да направим нещо. Играем срещу силен отбор, няма да е лесен мач за нас. Обещавам обаче, че и на Хайдук няма да бъде лесно. Трябва да играем концентрирано и да се опитаме да излъжем противника. Имаме контузени футболисти, но не трябва да се отчайваме, имаме достатъчно хора в състава. Надявам се, че тези, които ще излязат на терена ще покажат най-доброто си лице. Гамаков се завърна в тима, надявам се, че днес на тренировката всичко ще бъде добре", започна Загорчич.

"Трябва да покажем характер и себераздаване плюс някои неща, които ще си споделим в съблекалнята. Имаме някакви идеи, но те ще си останат за нас. Гледах целия мач на Хайдук с Осиек (загубен с 1:4 от Хайдук – бел.ред.) Това са различни мачове. Може да ни даде някаква преднина, заради колебанието в някои футболисти на противника. Не ми се вярва обаче, след това, което видях в Сплит в първия мач. Хайдук е отбор, който обича да владее топката. Ще се опитаме да бъдем по-различни от това, което бяхме в Сплит", каза още треньорът на Славия.

"Не можем да сравняваме хърватското и българското първенство. Не мисля, че сме в по-добра форма. Смятам, че хърватското първенство в момента е по-силно от българското. Никога не се обръщам назад. Мачовете на Хайдук с Левски не ме интересуват. Искам да изиграем силен мач утре, дузпи не тренираме никога. Просто ще се опитаме да елиминираме съперника", завърши Заги.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018
Първа лига - сезон 2018/2019