Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Домакинството на ЦСКА срещу ФК Копенхаген в среща от третия кръг на Лига Европа се очертава като най-важния мач за „червените“ от началото на сезона. Това обяви и треньорът на „червените“ Нестор Ел Маестро.

Двубоят на „Васил Левски“ започва тази вечер от 20:45 часа. Очаква се на трибуните да има около 25 000 зрители, които жадуват Националният стадион отново да бъде трамплин за „армейците“ към големите евровечери. До момента ЦСКА елиминира ФК Рига и Адмира Вакер, но ФК Копенхаген е значително по-класен съперник. Така че - настъпва времето за истинския тест.

Двамата треньори имат кадрови проблеми, свързани с контузени и наказани футболисти. За трети пореден мач Ел Маестро е лишен от услугите Николай Бодуров и Кристиян Малинов, които бяха наказани заради участието си в сбиването след края на мача в Рига. Енрике пък продължава да лекува контузията, която получи в латвийската столица. Очакванията са отново на пейката да остане Едвин Джеси, въпреки че той се намира в отлична форма.

ФК Копенхаген дойде с най-доброто, което разполага. Единствените изключения са контузените нападатели Пиерос Сотириу и Йонас Винд. Треньорът на датчаните Столе Солбакен обича да прави ротации в стартовия състав за мачовете от първенство и евротурнирите, но този беше ясен, че такива няма да има за срещите с ЦСКА и предстоящото през уикенда градско дерби с Брьондби.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

ЦСКА – ФК КОПЕНХАГЕН

Днес от 20:45 часа по БНТ 1
София, „Васил Левски“
Съдия: Барт Вертентен

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
ЦСКА: Черниаускас, Секулич, Чорбаджийски, Перейра, Жеферсон, Пинто, Бикел, Десподов, Тиаго, Жоржиньо, Мауридес
Контузен: Енрике
Наказани: Бодуров, Малинов

ФК Копенхаген: Андерсен, Расмусен, Папаянопулос, Бйеланд, Бенгтсон, Зека, Фалк, Сков, Фишер, Кондо, Н`Дойе
Контузени: Винд, Сотириу
Наказани: няма

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019