Треньорът на ЧФР Клуж Дан Петреску коментира победата на своя отбор над ЦСКА с 2:0. Румънецът се оплака от съдиите в родината си и похвали играта на Георги Йомов.

"На статичните положения сме силни и те са много важни в модерния футбол. И двете полувремена играхме силно, играчите изпълниха указанията ми, въпреки, че домакините имаха подкрепа от феновете. Когато играеш у дома, има ентусиазъм. Има и качествени играчи отбора на ЦСКА. Трудно е да кажа кой е най-добър, но на мен ми хареса Георги Йомов”, коментира Петреску.

„Имаше добри моменти на игра Деак, но според мен не беше най-добрият играч при нас. От три години работим с него и имаше добри изпълнения. В средната линия играхме добре. Иту го отбелязахме, който е добър, макар да е млад. Бурдеану, ако не си беше тръгнал, щяхме да бъдем добре, а именно от това се страхувам в бъдеще.

 Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Рома е фаворит в мача с нас, а останалите три отбора ще се борят за второто място", продължи треньорът на Клуж.

"Повечето от съдиите в Румъния играят срещу ЧФР Клуж и имаме проблеми. Виждате и в Европа съдиите свирят слабо, но и нашите съдии в Румъния не свирят отлично. Днешният съдия беше перфектен. Обикновено свирят срещу нас. От две години страдаме от съдиите. 

Задължително ще направя промени в следващите ни мачове в първенството. Играчите са ни възрастни и играем след два дни. Имаме пет мача в период от 12 дена, но имаме играчи, които ще ги сменим”, завърши бившият защитник на Челси.