Попълнете търсена ключова дума или фраза

Реваншът на Славия по Диема, по същото време излъчват и ЦСКА

https://blitz.bg/sport/liga-evropa/revansht-na-slaviya-po-diema-po-sshchoto-vreme-izlchvat-i-tsska_328131.html Blitz.bg/Sport

"Армейците" мерят сили с Краснодар от 19:15 часа

LAP.BG
1 от 1

Реваншът Заглембе (Любин) - Славия също ще бъде излъчван пряко в родния ефир. Срещата в Полша ще бъде предавана по Диема утре от 19:00 часа.

Първият двубой, спечелен от "белите" с 1:0, беше по Диема Спорт. Вчера "Нова Броудкастинг Груп" е успяла да договори реванша. Срещата ще е по Диема, тъй като по Диема Спорт ще върви Радник - Берое (също от 19:00 часа), а по Диема Спорт 2 контролата на ЦСКА с Краснодар, която е от 19:15 часа.

Диема Спорт ще излъчи и мачовете на Лудогорец с Младост (Подгорица) от квалификациите за Шампионската лига. Само мачовете на Левски с Марибор ще бъдат давани от Би Ти Ви Екшън.

Междувременно първата група с привърженици на Славия вече потегли вчера към Полша за реванш от Лига Европа със Заглембе. От клуба домакин напомнят, че всички неорганизирани фенове на "белите" ще могат да си купят билети за двубоя на каса номер 5 на стадиона в Любин, която ще бъде отворена в 16 часа в деня на срещата.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

 

Още по темата

Коментирай

0 Коментара