ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!
 
Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа коментира победата с 2:0 над ХИК в Лига Европа. Успехът гарантира на шампионите европейски мачове и през пролетта, като "орлите" ще се целят във второто място, което за момента държат за сметка на Рома.

Шимунджа обясни и защо не пусна в игра Кирил Десподов тази вечер. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Разбрахме се с момчетата преди мача, както и преди началото на груповата фаза, че искаме да играем. Това означава, че в Европа трябва да си много агресивен и концентриран през всички 90 минути, това беше ключово днес. Трябва да можем да жертваме всичко, показахме колко са ни важни трите точки. Имаме 7 точки, а Рома е с 4, говорим вече за математика, трябва да запазим тази разлика, ако искаме да продължим в Лига Европа, но ще играем мач за мач", коментира треньорът на Лудогорец.

"Сега ще си починем, докато дойде следващата среща. С Бетис ще играем у дома, знаем испанците как играят, трябва да бъдем на много високо ниво, ако искаме да вземем нещо от тях", продължи той. 

"Десподов изигра много мачове в последно време, не се подготви много добре с нас, чувстваше се малко уморен. Реших да го оставя да си почине", добави Анте Шимунджа.  

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК